Étterem | Kávézó | Panzió Dunaszerdahely

A Villa Rosa a Gurman Award értekelése alapján SZLOVÁKIA LEGJOBB TEMATIKUS ÉTTERME. A vendégház Csallóköz szivében fekszik, Dunaszerdahelyen. A szobákat romantikus vidéki stílusban rendezték be, ahol a vendégek - még ha csak pár napra is - kiválasztottnak érezhetik magukat. Dunajská Streda, +421315902770, reservation@villarosa.sk
Napi menü a Facebookon

Étterem

Konyhánk szezonális és lokális. A Villa Rosa éttermében a Slow Food mozgalom ételkultúrájával ismerkedhet meg, mely a helyi gasztronómiai tradíciókra alapoz. Az ételek csakis helyi alapanyagokból készülnek, és a saját farmjainkról érkeznek hozzánk.
Bővebb info

Szobák/csomagok

A vendégeknek 5 szoba és 1 lakosztály ál rendelkezésükre. Minden szoba más rózsa nevét kapta.   "Aktív pihenés a Csallóköz szívében" csomagajánlat  A csomag tartalma: - szállás 2 vagy 3 éjszakára romantikus vidéki hangulatú szobában - 1x élménymenü 2 személy részére - 1x vagy 2x 3-fogásos vacsora 2 személy részére - ötórai tea Château Amade kastélyban /Várkony/ www.hotelamade.sk 2 éjszaka / 2 fő / félpanzió 335 € 3 éjszaka / 2 fő / félpanzió 474 € ___ Felfedeznivalók a környéken: Kukkónia bicikliutak – kerékpár kölcsönzéssel Shopping lehetőség Győr történelmi belvárosában Tőkési-ág partján található a Cséfalvay-vízimalom Termálfürdő Dunaszerdahelyen és Nagymegyeren  
Bővebb info

KUKKÓNIA

A KUKKONIA - JELENSÉG Néhány évtizeddel ezelőtt minden ételünk arról a vidékről származott, ahol éltünk. Szlovákia minden tájegységének megvoltak a maga jellegzetes ételei, jellemző ízei. Nagyanyáink hazai alapanyagokból házias ételeket főztek.
Bővebb info

Szalon

Esküvők, családi, baráti és céges rendezvények helyszíne. Kék szalonunkban otthonosan ünnepelheti szerettei születésnapját, névnapját. Céges rendezvények számára diavetítést biztosítunk. Szalonunk 22 férőhelyes.   Ha nem is vagyunk szállóvendégek, csupán élvezni szeretnénk egy elvarázsolt világ fényüzését, térjünk be legalább egy jófajta, helyben pörkölt kávészemekből készült  arabica  kávéra. Beszállítónk, a Semiramis cég egyenesen az ültetvényekről szerzi be a kávéit. A kávéházunk 17 féröhelyes.   Kert   Töltse a forró nyári napokat a kertben, ahol a finom ételek mellett hűsítő italokkal frissülhet fel! Kóstolja meg a friss gyümölcsből készült házi limonádéinkat – egyenesen a gyümölcsöskertünkből! Korhű kemencénkben lepényeket, húsokat  sütünk, a kerti grillezőn faszén illatú finomságok készülnek.
Bővebb info

Elérhetőség

Bécs
Villa Rosa
Pozsony
Villa Rosa
Budapest
Villa Rosa
Cookies