Étterem | Kávézó | Panzió Dunaszerdahely

A Villa Rosa a Gurman Award értékelése alapján SZLOVÁKIA LEGJOBB TEMATIKUS ÉTTERME. A vendégház Csallóköz szivében fekszik, Dunaszerdahelyen. A szobákat romantikus vidéki stílusban rendezték be, ahol a vendégek - még ha csak pár napra is - kiválasztottnak érezhetik magukat. Dunaszerdahely, +421315902770, reservation@villarosa.sk
Napi menü a FacebookonNapi menü az Instagramon

Szobák/csomagok

A vendégeknek 5 szoba és 1 lakosztály ál rendelkezésükre. Minden szoba más rózsa nevét kapta.
Bővebb info

KUKKÓNIA

A KUKKONIA - JELENSÉG Néhány évtizeddel ezelőtt minden ételünk arról a vidékről származott, ahol éltünk. Szlovákia minden tájegységének megvoltak a maga jellegzetes ételei, jellemző ízei. Nagyanyáink hazai alapanyagokból házias ételeket főztek.
Bővebb info

Szalon

Esküvők, családi, baráti és céges rendezvények helyszíne. Kék szalonunkban otthonosan ünnepelheti szerettei születésnapját, névnapját. Céges rendezvények számára kivetítőt is biztosítunk. Szalonunk 22 férőhelyes.   Ha nem is szállóvendég nálunk, csupán élvezni szeretné egy elvarázsolt világ fényűzését, térjen be legalább egy kiváló Villa Rosa blend kávéra, amely gondosan válogatott Arabica és Robusta kávészemekből készült. A kávéházunk 17 férőhelyes.   KERT   Töltse a forró nyári napokat a kertben, ahol a finom ételek mellett hűsítő italokkal frissülhet fel! Kóstolja meg a friss gyümölcsből készült házi limonádéinkat – egyenesen a gyümölcsöskertünkből! Korhű kemencénkben lepényeket, húsokat  sütünk, a kerti grillezőn faszén illatú finomságok készülnek.
Bővebb info

Elérhetőség

Cookies