Étterem | Kávézó | Panzió Dunaszerdahely

A Villa Rosa a Gurman Award értekelése alapján SZLOVÁKIA LEGJOBB TEMATIKUS ÉTTERME. A vendégház Csallóköz szivében fekszik, Dunaszerdahelyen. A szobákat romantikus vidéki stílusban rendezték be, ahol a vendégek - még ha csak pár napra is - kiválasztottnak érezhetik magukat. Dunajská Streda, +421315902770, reservation@villarosa.sk
Napi menü a Facebookon

Étterem

Konyhánk szezonális és lokális. A Villa Rosa éttermében a Slow Food mozgalom ételkultúrájával ismerkedhet meg, mely a helyi gasztronómiai tradíciókra alapoz. Az ételek csakis helyi alapanyagokból készülnek, és a saját farmjainkról érkeznek hozzánk.
Bővebb info

Szobák/csomagok

A vendégeknek 5 szoba és 1 lakosztály ál rendelkezésükre. Minden szoba más rózsa nevét kapta.
Bővebb info

KUKKÓNIA

A KUKKONIA - JELENSÉG Néhány évtizeddel ezelőtt minden ételünk arról a vidékről származott, ahol éltünk. Szlovákia minden tájegységének megvoltak a maga jellegzetes ételei, jellemző ízei. Nagyanyáink hazai alapanyagokból házias ételeket főztek.
Bővebb info

Kert

Töltse a forró nyári napokat a kertben, ahol a finom ételek mellett hűsítő italokkal frissülhet fel! Kóstolja meg a friss gyümölcsből készült házi limonádéinkat – egyenesen a gyümölcsöskertünkből! Korhű kemencénkben lepényeket, húsokat  sütünk, a kerti grillezőn faszén illatú finomságok készülnek.
Bővebb info

Elérhetőség

Bécs
Villa Rosa
Pozsony
Villa Rosa
Budapest
Villa Rosa