Rólunk

Villa Rosa

A Villa Rosa a Gurman Award értekelése alapján SZLOVÁKIA LEGJOBB TEMATIKUS ÉTTERME. A vendégház Csallóköz szivében fekszik, Dunaszerdahelyen. A szobákat romantikus vidéki stílusban rendezték be, ahol a vendégek - még ha csak pár napra is - kiválasztottnak érezhetik magukat. Mert ki nem szeretne legalább egyszer életében hercegnőt játszani? Az erkélyen állva eszünkbe jut: itt, ezen a helyen bármi megtörténhet. A házba a vidéki házak hangulatát szerettük volna becsempészni.
www.kukkonia.sk

Címünk: Jesenského 6, Dunajská Streda, Tel: +421315902770, reservation [at] villarosa.sk

Catering

Kiszállunk a helyszínre!

A Villa Rosa catering szolgálata teljes körű szolgáltatást nyújt partnereinek. Megszervezzük és kivitelezzül az üzleti ebédeket, vacsorákat, az esküvőket, baráti találkozókat és más nagyszabású összejöveteleket! A menü kialakítása minden esteben segítünk, minőségi ételválasztékot ajánlunk. A szervizt gyakorlott felszolgálószemélyzetünk végzi. Minden kelléket biztosítunk. Az eseményhez megfelelő zenekart vagy DJ-t is tudunk biztosítani, a virágdíszítést és dekorációt szintén.

Már 10 fős vendégség esetén is kiszállunk bárhová. Önnek nem kell mást tennie, mint megadnia a helyet, időpontot, a résztvevök létszámát, valamint a kívánt rendezvény típusát - és mi ötleteinkkel és tapasztalatunkkal kialakítjuk az Ön igényeinek és anyagi lehetőségeinek legmegfelelőbb ajánlatot. A megfelelő helyszín és dekoráció, az ízletes ételek és a bőséges italválaszték már önmagában elégségesek egy sikeres rendezvény lebonyolításához!

 

 

Bíró Takács Anikó
Manager

 

 

Partnereink

dark_large_travel_awards.png

252_booking_logo.jpg

 

 

A Csallóköz ízei

A Kukkónia polgári társulás a Csallóköz mai és múltbéli csodáinak bemutatását tűzte ki célul. Kik voltak őseink, s mit hagytak ránk örökül?

E vizek ölelésében létező világ lakói mind nagy tudású emberek voltak. Értették a növények, állatok nyelvét, kitapasztalták a vizek titkait, s a természettel összhangban képesek voltak mindent beteremteni maguk és családjuk számára. Az ősi tudás birtokosai azonban a Duna ágvízrendszerével együtt koptak ki a mindennapokból, s a régi dunai ezermesterekből mára csupán maroknyi maradt.

 

Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Cookies