Rólunk

Villa Rosa

A Villa Rosa a Gurman Award értekelése alapján SZLOVÁKIA LEGJOBB TEMATIKUS ÉTTERME. A vendégház Csallóköz szivében fekszik, Dunaszerdahelyen. A szobákat romantikus vidéki stílusban rendezték be, ahol a vendégek - még ha csak pár napra is - kiválasztottnak érezhetik magukat. Mert ki nem szeretne legalább egyszer életében hercegnöt játszani? Az erkélyen állva eszünkbe jut: itt, ezen a helyen bármi megtörténhet. A házba a vidéki házak hangulatát szerettük volna becsempészni.
www.kukkonia.sk

Címünk: Jesenského 6. Dunajská Streda Tel: +421315902770 reservation [at] villarosa.sk

Catering

Kiszállunk a helyszínre!

A Villa Rosa cateringszogálata teljes körü szolgáltatást nyújt partnereinek. Megszervezzük és kivitelezzül az üzleti ebédeket, vacsorákat, az esküvöket, baráti találkozókat és más nagyszabású összejöveteleket! A menü kialakítása minden esteben segítünk, minöségi ételválasztékot ajánlunk. A szervizt gzakorlott felszolgálószemélyzetünk végzi. Minden kelléket biztosítunk. Az eseményhez megfelelö zenekart vagy DJ-t is tudunk biztosítani, a virágdíszítést és dekorációt szintén.

Már 10 fös vendégség esetén is kiszállunk bárhová. Önnek nem kell mást tennie, mint megadnia a helyet, idöpontot, a résztvevök létszámát, valamint a kívánt rendezvény típusát - és mi ötleteinkkel és tapasztalatunkkal kialakítjuk az Ön igényeinek és anyagi lehetöségeinek legmegfelelöbb ajánlatot. A megfelelö helyszín és dekoráció, az ízletes ételek és a böseges italválaszték már önmagában elégségesek egy sikeres rendezvény lebonyolításához!

 

 

Mgr. Réka Szabóová
Manager

 

A Csallóköz ízei

A Kukkónia polgári társulás a Csallóköz mai és múltbéli csodáinak bemutatását tűzte ki célul. Kik voltak őseink, s mit hagytak ránk örökül?

E vizek ölelésében létezö világ lakói mind nagy tudású emberek voltak. Értették a növények, állatok nyelvét, kitapasztalták a vizek titkait, s a természettel összhangban képesek voltak mindent beteremteni maguk és családjuk számára. Az ősi tudás birtokosai azonban a Duna ágvízrendszerével együtt koptak ki a mindennapokból, s a régi dunai ezermesterekből mára csupán maroknyi maradt.

 

Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Cookies